Gestolen fiets word teruggevonden, Vlissinger aangehouden

- Advertentie -

VLISSINGEN – In Vlissingen is op woensdag aan de Scheldestraat een gestolen fiets teruggevonden. Een 52-jarige Vlissinger is aangehouden en overgebracht voor heling.

De agenten zagen die woensdagmiddag rond 15:30 uur een fiets tegen een woning staan aan de Scheldestraat. De 52-jarige Vlissinger verklaarde dat de fiets bij hem in gebruik was. De fiets stond als gestolen in het politiesysteem. Persoon is aangehouden en is overgebracht naar een cellencomplex en hij word later door de hulpofficier van justitie voorgeleid, hij is in verzekering gesteld.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelDemmers: Geen vuurwerk vrije zones in Vlissingen
Volgend artikelBrand in ondergrondse container
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

3 REACTIES

  1. als ze nu ook zeggen wat van merk fiets het is dan weet je wat meer he
    mijn fiets is een paar maanden geleden gestolen vandaar je weet maar nooit
    het kan zo mijn fiets zijn………

  2. mijn fiets is ook gestolen en ondertussen gevonden door mijn zoon met de dief erop …..alles meegenomen naar het bureau .
    Nu is het zo dat de jongen die erop fietste verklaarde hem gekocht te hebben van een ander , de ander is opgeroepen door de politie voor zijn “verhaal” tot die tijd blijft MIJN fiets op het bureau …Belachelijke zooitje die wetgeving !!

Reacties zijn gesloten.