Brand in ondergrondse container

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is er in een ondergrondse container brand uitgebroken nadat iemand er vuurwerk in gegooid had. De brandweer van Vlissingen rukte uit om de brand in de container te blussen.

De brandweer bluste de brand onderin de container en controleerde deze vervolgens met een hittecamera. Omdat er veel water nodig was om het vuur in de container te blussen moest even later verderop nog meer water gehaald worden, dit omdat de tank in het brandweervoertuig weer leeg was. Na ongeveer 45 minuten keerde de brandweer weer terug naar de post.

Foto’s

 

Vorig artikelGestolen fiets word teruggevonden, Vlissinger aangehouden
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor brandgerucht
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier