Brandweer rukt uit voor brandgerucht

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Zaterdagavond is de vrijwillige brandweer van Vlissingen met spoed uitgerukt voor een brandgerucht aan de Van hoorn van Burghstraat in Vlissingen.

Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen, de brandweer heeft alleen het desbetreffende pand geventileerd. Ook controleerde de brandweer de naastgelegen woningen. De bewoner van de woning werd door twee agenten, die ook ter plaatse waren, aangesproken. Of er daadwerkelijk iets heeft in brand heeft gestaan is niet bekend, na een half uur kon de brandweer weer terugkeren naar de post.

- ADVERTENTIE -

Foto’s

 

 

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelBrand in ondergrondse container
Volgend artikelTweetal aangetroffen met gestolen fiets
In maart 2013 stichtte ik de naam 112Vlissingen-Souburg.nl uit interesse voor de hulpverlening. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwsplatforms in de omgeving geworden. Ons team staat 24/7 paraat om het laatste 112-nieuws uit de regio te verslaan. Als eindverantwoordelijke heb ik de leiding over de dagelijkse gang van zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier