Brandweer rukt uit voor brandgerucht

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Zaterdagavond is de vrijwillige brandweer van Vlissingen met spoed uitgerukt voor een brandgerucht aan de Van hoorn van Burghstraat in Vlissingen.

Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen, de brandweer heeft alleen het desbetreffende pand geventileerd. Ook controleerde de brandweer de naastgelegen woningen. De bewoner van de woning werd door twee agenten, die ook ter plaatse waren, aangesproken. Of er daadwerkelijk iets heeft in brand heeft gestaan is niet bekend, na een half uur kon de brandweer weer terugkeren naar de post.

Foto’s

 

 

Vorig artikelBrand in ondergrondse container
Volgend artikelTweetal aangetroffen met gestolen fiets
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier