Tweetal aangetroffen met gestolen fiets

- Advertentie -

VLISSINGEN – In Vlissingen is op Zondagavond tweetal 28-jarige personen aangehouden. Zij worden verdacht van heling.

De agenten zagen rond 23:15 uur tweetal op een fiets over de President Rooseveltlaan rijden. De persoon die achterop zat bleek een bekende veelpleger te zijn bij de politie. De fiets bleek gestolen te zijn. Na een korte achtervolging zijn de beide personen gearresteerd en overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg, zij zijn ingesloten.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor brandgerucht
Volgend artikelFietsster raakt gewond na aanrijding met politiebus
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).