Fietsster raakt gewond na aanrijding met politiebus

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is een 31-jarige vrouw uit Vlissingen gewond geraakt nadat zij in aanrijding was gekomen met een politiebus. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur op de Oude Veerhavenweg in  Vlissingen.

De fietsster verleende vermoedelijk geen voorrang en kwam hierdoor in aanrijding met de politiebus ter hoogte van het bushokje op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen. De vrouw is met onbekende verwondingen afgevoerd naar een ziekenhuis. De Oude Veerhavenweg werd ten tijde van het ongeval afgesloten, dit voor het politieonderzoek dat werd uitgevoerd door medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA). De politiebus raakte door de aanrijding beschadigd.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelTweetal aangetroffen met gestolen fiets
Volgend artikelSchennispleger aangehouden na tonen geslachtsdeel
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.