Fietsster raakt gewond na aanrijding met politiebus

VLISSINGEN – Vanavond is een 31-jarige vrouw uit Vlissingen gewond geraakt nadat zij in aanrijding was gekomen met een politiebus. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur op de Oude Veerhavenweg in  Vlissingen.

De fietsster verleende vermoedelijk geen voorrang en kwam hierdoor in aanrijding met de politiebus ter hoogte van het bushokje op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen. De vrouw is met onbekende verwondingen afgevoerd naar een ziekenhuis. De Oude Veerhavenweg werd ten tijde van het ongeval afgesloten, dit voor het politieonderzoek dat werd uitgevoerd door medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA). De politiebus raakte door de aanrijding beschadigd.

Vorig artikelTweetal aangetroffen met gestolen fiets
Volgend artikelSchennispleger aangehouden na tonen geslachtsdeel
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier