Schennispleger aangehouden na tonen geslachtsdeel

VLISSINGEN – Donderdagmorgen is bij het verzorgingstehuis aan het Weyevlietplein in Vlissingen een man aangehouden nadat hij aan verschillende bewoners zijn geslachtsdeel toonde.

De politie kreeg rond 00.05 uur een melding binnen van een man die bij het verzorgingstehuis om de ramen zou bonken en vervolgens zijn geslachtsdeel toonde. Agenten troffen in het trappenhuis een man aan die aan het signalement voldeed wat aan de politie was doorgegeven. De 31-jarige Vlissinger werd ter plekke aangehouden, hij is overgebracht naar een politiecellencomplex van de gevangenis Torentijd in Middelburg.

Vorig artikelFietsster raakt gewond na aanrijding met politiebus
Volgend artikelKNMI: Pas op, zware windstoten
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier