KNMI: Pas op, zware windstoten

© Foto: www.pexels.com

VLISSINGEN – Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) waarschuwt voor zware windstoten. In geheel Nederland is code geel afgegeven.

In Zeeland is volgens het weerbureau kans op zware tot zeer zware windstoten van wel 85 tot 100 kilometer per uur. Langs de kust is de kans groot dat de wind daar harder waait: 100 tot 110 kilometer per uur. Het KNMI heeft windkracht 8 voorspeld, bij windkracht 9 is er officieel sprake van een storm.

Later op de dag neemt de windkracht af, de waarschuwing van code geel voor heel Nederland is van kracht tot 14.00 uur.

Vorig artikelSchennispleger aangehouden na tonen geslachtsdeel
Volgend artikelBetrapte inbreker aangehouden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier