Auto vat vlam aan Schuitvaartgracht Vlissingen

© Foto: Caitlin van der Hee
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen rond 01.00 uur een auto vlam gevat. De brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd.

Vermoedelijk is de auto door vuurwerk in brand gevlogen. Nadat de brandweer het voertuig geblust had heeft de technische recherche een onderzoek ingesteld. De auto is weggesleept voor onderzoek, vanmiddag heeft de politie een buurtonderzoek gehouden. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

- ADVERTENTIE -

 

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelBetrapte inbreker aangehouden
Volgend artikelBrandweer assisteert ambulanceteam
In maart 2013 stichtte ik de naam 112Vlissingen-Souburg.nl uit interesse voor de hulpverlening. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwsplatforms in de omgeving geworden. Ons team staat 24/7 paraat om het laatste 112-nieuws uit de regio te verslaan. Als eindverantwoordelijke heb ik de leiding over de dagelijkse gang van zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier