Auto vat vlam aan Schuitvaartgracht Vlissingen

© Foto: Caitlin van der Hee

VLISSINGEN – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen rond 01.00 uur een auto vlam gevat. De brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd.

Vermoedelijk is de auto door vuurwerk in brand gevlogen. Nadat de brandweer het voertuig geblust had heeft de technische recherche een onderzoek ingesteld. De auto is weggesleept voor onderzoek, vanmiddag heeft de politie een buurtonderzoek gehouden. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

 

Vorig artikelBetrapte inbreker aangehouden
Volgend artikelBrandweer assisteert ambulanceteam
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier