OOST-SOUBURG – Aan de Kroonjuweel in Oost-Souburg is vannacht een 21-jarige man uit Oost-Souburg opgepakt. Hij had kort voor zijn aanhouding vermoedelijk geprobeerd in te breken in een woning in dezelfde straat.

De politie kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.40 uur een melding dat twee personen zich verdacht ophielden bij een woning. Toen de agenten in de straat arriveerden zette de twee het op een lopen. De 21-jarige man probeerde er vandoor te gaan op een fiets, maar kon even later worden aangehouden. De andere man heeft de politie niet kunnen aanhouden.

Na onderzoek aan de woning bleek er braakschade te zijn. De 21-jarige man is daarom aangehouden voor poging tot inbraak. Daarnaast bleek hij ook nog 5 dagen hechtenis open te hebben staan, hij is ingesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier