Brandweer assisteert ambulanceteam

© Foto: Jordan Pinas

VLISSINGEN – Vanmiddag is de beroepsbrandweer van Middelburg met spoed ter plekke gevraagd voor een assistentie aan een ambulanceteam in Westerzicht.

Rond 16.30 uur werd er een ambulance met spoed naar Westerzicht gestuurd, even later dus ook de brandweer. Dit omdat het ambulanceteam vermoedelijk het slachtoffer niet uit de woning kreeg getild. Na een inzet van de brandweer kon het slachtoffer worden afgevoerd, wat er precies aan de hand was is niet duidelijk.

Vorig artikelAuto vat vlam aan Schuitvaartgracht Vlissingen
Volgend artikelVlam in de pan in woning Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier