Vlam in de pan in woning Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is er een persoon gewond geraakt bij een keukenbrand aan de Coosje Buskenstraat in Vlissingen.

Rond 20.30 uur kreeg de brandweer de melding binnen van een keukenbrand aan de Coosje Buskenstraat in Vlissingen. De brandweerlieden troffen in de keuken van de woning een brandende pan aan. Omdat de bewoonster van de woning rook had ingeademd werd voor haar een ambulanceteam opgeroepen.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Na een half uur kon de brandweer weer vertrekken.

Foto’s

 

Vorig artikelBrandweer assisteert ambulanceteam
Volgend artikelBrandweer blust coniferenhaag aan de Rembrandtlaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier