Dieven op heterdaad betrapt bij inbraak

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Op 2e kerstavond zijn aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen drie mannen op heterdaad betrapt toen zij aan het inbreken waren in een woning aan die straat.

De politie verstuurde om 19.19 uur een tweet met informatie en deed een oproep aan getuigen, zij kunnen bellen naar het alarmnummer: 112. Ook verstuurde Burgernet een signalement: drie mannen met vermoedelijk een Oost-Europees uiterlijk. Een van de personen was kaal, een andere droeg beige werkkleding met werkschoenen.

Heeft u tips of weet u waar de mannen zich op dit moment begeven? bel dan 112.

Vorig artikelRijverbod na alcohol controles in Vlissingen en Middelburg
Volgend artikelBrandweer verwijderd boom van dak
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier