Brandweer verwijderd boom van dak

OOST-SOUBURG – Aan het einde van de ochtend is de brandweer van Oost-Souburg uitgerukt voor een boom die op een huis was gevallen. Dit gebeurde aan de Oudewaterlaan in Oost-Souburg.

Even later werd ook de hoogwerker van Vlissingen het het hulpverleningsvoertuig van Middelburg ter plekke gevraagd. Eerst werden de takken van de boom afgezaagd en vervolgens werd de stronk met de kraan van het hulpverleningsvoertuig weggehaald. Het dak liep kleine schade op, de boom is waarschijnlijk omgevallen door de wind. Na een uur kon de brandweer weer inpakken en terugkeren naar de post.

Foto’s

Vorig artikelDieven op heterdaad betrapt bij inbraak
Volgend artikelSchoorsteenbrand in woon- zorgcomplex blijkt loos alarm
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier