Schoorsteenbrand in woon- zorgcomplex blijkt loos alarm

© Foto: Jordan Pinas

OOST-SOUBURG – Om 10.40 uur werd er in het woon- zorgcomplex aan de Gouwestraat in Oost-Souburg een schoorsteenbrand gemeld.

De melder van de brand had de rook van de centrale verwarming aangezien voor een schoorsteenbrand en belde zodoende de brandweer. Deze kwamen met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse. Al snel bleek dat het loos alarm was, de brandweer kon na ongeveer 15 minuten terugkeren naar de post.

Vorig artikelBrandweer verwijderd boom van dak
Volgend artikelBrandweer ingezet voor afhijsing Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier