Dronken man verzet zich bij aanhouding

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – In de nacht van donderdag op vrijdag is een 44-jarige inwoner van de gemeente Vlissingen aangehouden. Hij pleegde verzet tijdens zijn aanhouding.

Rond 02.10 uur zagen agenten een man zonder fietsverlichting rijden op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen. De agenten gaven de man een bevel tot stoppen, deze reageerde echter niet en ging er vervolgens met hoge snelheid vandoor. In Toutenburg ging de man onderuit, hij hield er een bloedneus aan over.

- ADVERTENTIE -

De man bleef echter lastig doen en weigerde mee te weken. Ook schold hij de agenten uit. Toen de Vlissinger werd aangehouden verzette zich hevig en schopte tegen de agenten aan.  NA verhoor is de 44-jarige man heengezonden. Er werd tegen hem proces verbaal opgemaakt voor onder anderen: het plegen van verzet, het beledigen van agenten, het rijden zonder fietsverlichting en openbare dronkenschap.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier