Brandweer rukt met spoed uit voor melding gaslucht

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vannacht omstreeks 01.30 uur is de brandweer van Vlissingen opgeroepen voor een melding van een gaslucht in de van der Brugghenstraat in Vlissingen.

Toen de brandweer ter plekke kwam, bleek na aanwijzingen van de bewoner dat er iets niet goed was met de meterkast. Na een lange inspectie werd het Nutsbedrijf Delta opgeroepen. Een medewerker van het Nutsbedrijf was vrij snel ter plaatse en kon direct beginnen met het zoeken van de oorzaak van het probleem. De brandweer kon ondertussen weer terug naar de post.

Wat de precieze oorzaak van de gaslek was is niet bekend.

Foto’s

Vorig artikelDronken man verzet zich bij aanhouding
Volgend artikelPolitie pakt scooterdieven op na tip alerte getuigen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier