Politie pakt scooterdieven op na tip alerte getuigen

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft op de Karolingenbaan in Oost-Souburg zaterdagavond twee jongens aangehouden nadat zij een scooter hadden gestolen.

Een oplettende omwonende ziet zaterdagavond twee jongens met een scooter lopen. Omdat hij het niet vertrouwd belt de man de politie. Aan de hand van het opgegeven signalement konden de jongens kort na de melding worden aangehouden. Na onderzoek blijkt de scooter inderdaad gestolen te zijn, de rechtmatige eigenaar van de scooter heeft aangifte gedaan van diefstal. De jongens van 15 en 19 jaar afkomstig uit Ossendrecht en Middelburg, zijn voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt met spoed uit voor melding gaslucht
Volgend artikelDronken Noren aangehouden op Nieuwendijk in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.