Politie pakt scooterdieven op na tip alerte getuigen

OOST-SOUBURG – De politie heeft op de Karolingenbaan in Oost-Souburg zaterdagavond twee jongens aangehouden nadat zij een scooter hadden gestolen.

Een oplettende omwonende ziet zaterdagavond twee jongens met een scooter lopen. Omdat hij het niet vertrouwd belt de man de politie. Aan de hand van het opgegeven signalement konden de jongens kort na de melding worden aangehouden. Na onderzoek blijkt de scooter inderdaad gestolen te zijn, de rechtmatige eigenaar van de scooter heeft aangifte gedaan van diefstal. De jongens van 15 en 19 jaar afkomstig uit Ossendrecht en Middelburg, zijn voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

Vorig artikelBrandweer rukt met spoed uit voor melding gaslucht
Volgend artikelDronken Noren aangehouden op Nieuwendijk in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier