Mannen aangehouden met inbrekerswerktuig

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht twee mannen opgepakt die op de Aagje Dekenstraat in Vlissingen inbrekerswerktuig bij zich hadden.

Agenten zagen omstreeks 01.15 uur op de Aagje Dekenstraat in Vlissingen een auto rijden die bij het zien van de dienders afremde en zachter begon te rijden. De agenten vonden dit verdacht en zette de auto aan de kant.

- Advertentie -

In de auto zaten een 28-jarige man en een 27-jarige man, beide uit de Gemeente Vlissingen. Op de grond van het voertuig zagen agenten een schroevendraaier liggen. Toen er gevraagd werd om legitimatie, konden beide mannen zich niet legitimeren. Bij verder onderzoek kwamen verschillende inbrekerswerktuigen tevoorschijn. Onder andere tangen, een betonschoor en een slotentrekker. Hierop is het tweetal direct aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

 

- Advertentie -
Vorig artikelMalafide Ierse klussers actief in Zeeland, politie waarschuwt
Volgend artikelBrandweer rukt 662 keer uit voor automatische meldingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.