Mannen aangehouden met inbrekerswerktuig

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht twee mannen opgepakt die op de Aagje Dekenstraat in Vlissingen inbrekerswerktuig bij zich hadden.

Agenten zagen omstreeks 01.15 uur op de Aagje Dekenstraat in Vlissingen een auto rijden die bij het zien van de dienders afremde en zachter begon te rijden. De agenten vonden dit verdacht en zette de auto aan de kant.

In de auto zaten een 28-jarige man en een 27-jarige man, beide uit de Gemeente Vlissingen. Op de grond van het voertuig zagen agenten een schroevendraaier liggen. Toen er gevraagd werd om legitimatie, konden beide mannen zich niet legitimeren. Bij verder onderzoek kwamen verschillende inbrekerswerktuigen tevoorschijn. Onder andere tangen, een betonschoor en een slotentrekker. Hierop is het tweetal direct aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

 

Vorig artikelMalafide Ierse klussers actief in Zeeland, politie waarschuwt
Volgend artikelBrandweer rukt 662 keer uit voor automatische meldingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier