Scooter brand volledig af in Walestraat Koudekerke

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01.10 uur heeft er op de Walestraat in Koudekerke een scooter in de brand gestaan.

De brandweer van Koudekerke heeft de brandende scooter met schuim geblust. Het vermoeden bestaat dat de scooter in brand is gestoken. De politie, die ook ter plaatse was, heeft een onderzoek gedaan naar de herkomst van de scooter, Van de scooter is niet veel meer over. Door de brand was in de omgeving flinke rookontwikkeling.

Vorig artikelBrandweer hijst patiënt uit woning in Vlissingen
Volgend artikelHardloopster gereanimeerd na ongeval in duinen Koudekerke
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier