Hardloopster gereanimeerd na ongeval in duinen Koudekerke

- ADVERTENTE -

KOUDEKERKE – Vanochtend zijn twee ambulances, vier politievoertuigen, de strandwacht en het mobiel medische team uit Rotterdam met spoed opgeroepen voor een reanimatie in de duinen ter hoogte van het Verbenabos in Koudekerke.

Omstreeks 08.50 uur werden twee ambulances en een strandjeep van de reddingsbrigade opgeroepen. Het incident vond plaats bij een duinovergang ter hoogte van het Verbenabos in Koudekerke. Volgens de politie gaat het om een hardloopster. De hulpdiensten, waaronder het mobiel medisch team uit Rotterdam, zijn direct begonnen met het verlenen van eerste hulp. Het slachtoffer, een 64-jarige vrouw uit Vlissingen, werd enige tijd gereanimeerd en vervolgens naar beneden gedragen. De vrouw bleek een ernstige hoofdwond te hebben opgelopen. Beneden stond een ambulance gereed waar de vrouw is ingelegd, de ambulance is samen met het mobiel medische team met spoed vertrokken naar een ziekenhuis.

- ADVERTENTIE -

De politie vermoed dat de vrouw is gestruikeld op de stenen trappen bij de duinovergang. Hoe haar situatie nu is, is niet bekend.

Foto’s

- ADVERTENTIE -