Verdachte overval op groente- fruitwinkel opgepakt

0

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag rond 14.00 uur een 19-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden. Hij wordt er van verdacht op 10 februari de overval te hebben gepleegd op de groente- fruitwinkel aan het Groenewoud in Vlissingen.

Vrijwel direct startte de politie met een uitgebreid onderzoek. Het onderzoek bestond voornamelijk uit het horen van getuigen, een uitgebreid en intensief buurtonderzoek, passantenonderzoek en het veiligstellen en bekijken van camerabeelden van verschillende winkels en particulieren.

Omdat de overval grote impact had op de bewoners in de wijk, hebben zich veel getuigen bij het onderzoeksteam gemeld. Mede daardoor kon de politie vanmiddag een mogelijke verdachte aangehouden. De man is na zijn aanhouding overgebracht naar het cellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. Er zal de komende dagen verder onderzoek worden verricht.

Zie ook:

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier