Politie ontmanteld wietkwekerij in woning Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Aan het einde van de middag heeft de politie in een woning aan de Burgemeester Stemerdinglaan een wietkwekerij geruimd.

In de woning trof de politie een 50-tal oogstrijpe platen aan. In een andere ruimte in de woning stonden 100 potten met afgeknipte hennepplaten. Ook trof de politie in de woning twee personen aan, onder andere de 50-jarige bewoner. De politie heeft de twee niet aangehouden, zij worden volgens de politie later verhoord.

- Advertentie -

Omdat er via een illegale weg stroom werd afgetapt heeft de politie energiebedrijf Delta ingeschakeld. Deze concludeerde dat de stroom op een gevaarlijke manier buitenom de meter is afgetapt. Voor de bewijsvoering heeft de politie de platen bemonsterd. Een gespecialiseerd bedrijf heeft vervolgens de plantage en de kweekapparatuur vernietigd.

Energiebedrijf Delta zal nog aangifte doen van de illegaal afgetapte en gestolen stroom.

- Advertentie -
Vorig artikelGrote politieactie in Zeeland en West-Brabant, drie aanhoudingen verricht
Volgend artikelWoninginbraken in Rilland, Krabbendijke en Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.