Politie ontmanteld wietkwekerij in woning Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Aan het einde van de middag heeft de politie in een woning aan de Burgemeester Stemerdinglaan een wietkwekerij geruimd.

In de woning trof de politie een 50-tal oogstrijpe platen aan. In een andere ruimte in de woning stonden 100 potten met afgeknipte hennepplaten. Ook trof de politie in de woning twee personen aan, onder andere de 50-jarige bewoner. De politie heeft de twee niet aangehouden, zij worden volgens de politie later verhoord.

Omdat er via een illegale weg stroom werd afgetapt heeft de politie energiebedrijf Delta ingeschakeld. Deze concludeerde dat de stroom op een gevaarlijke manier buitenom de meter is afgetapt. Voor de bewijsvoering heeft de politie de platen bemonsterd. Een gespecialiseerd bedrijf heeft vervolgens de plantage en de kweekapparatuur vernietigd.

Energiebedrijf Delta zal nog aangifte doen van de illegaal afgetapte en gestolen stroom.

Vorig artikelGrote politieactie in Zeeland en West-Brabant, drie aanhoudingen verricht
Volgend artikelWoninginbraken in Rilland, Krabbendijke en Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier