Woninginbraken in Rilland, Krabbendijke en Vlissingen

ZEELAND – Inbrekers hebben zaterdag en zondag voornamelijk ingebroken in woningen in Krabbendijke. Ook woningen in Vlissingen en Rilland zijn doelwit geworden. In totaal werd in acht woningen ingebroken.

Aan de Drie Minuten in Krabbendijke is maar liefs in vier woningen ingebroken. Ook aan de Kerkpolder in Krabbendijke zijn twee woningen door inbrekers doorzocht.

Ook In Vlissingen en Rilland hebben inbrekers toegeslagen. Een woning aan de Palingstraat in Vlissingen is zondagmorgen doorzocht. De inbrekers zijn de woning binnen gekomen door een deur open te breken.

In Rilland hebben inbreker(s) zaterdagavond toegeslagen in een woning aan de Kempensdam. Door een raam te forceren zijn zij de woning binnen gekomen.

Bij deze acht inbraken zijn onder andere: geld, sieraden en kleding weggenomen. Heeft u omtrent deze inbraken iets bijzonders gezien? Meldt dit dan via: 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan naar: 0800-7000.

Vorig artikelPolitie ontmanteld wietkwekerij in woning Oost-Souburg
Volgend artikelSteekpartij op station Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier