Woninginbraken in Rilland, Krabbendijke en Vlissingen

- Advertentie -

ZEELAND – Inbrekers hebben zaterdag en zondag voornamelijk ingebroken in woningen in Krabbendijke. Ook woningen in Vlissingen en Rilland zijn doelwit geworden. In totaal werd in acht woningen ingebroken.

Aan de Drie Minuten in Krabbendijke is maar liefs in vier woningen ingebroken. Ook aan de Kerkpolder in Krabbendijke zijn twee woningen door inbrekers doorzocht.

- Advertentie -

Ook In Vlissingen en Rilland hebben inbrekers toegeslagen. Een woning aan de Palingstraat in Vlissingen is zondagmorgen doorzocht. De inbrekers zijn de woning binnen gekomen door een deur open te breken.

In Rilland hebben inbreker(s) zaterdagavond toegeslagen in een woning aan de Kempensdam. Door een raam te forceren zijn zij de woning binnen gekomen.

Bij deze acht inbraken zijn onder andere: geld, sieraden en kleding weggenomen. Heeft u omtrent deze inbraken iets bijzonders gezien? Meldt dit dan via: 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan naar: 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie ontmanteld wietkwekerij in woning Oost-Souburg
Volgend artikelSteekpartij op station Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.