Bromfietser met gestolen kentekenlaten probeert controle te omzeilen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft maandagmiddag een 22-jarige inwoner van Vlissingen op een bromfiets aangehouden. De kentekenplaten van het rijwiel bleken gestolen te zijn.

Agenten zagen de bromfietser omstreeks 16.30 uur rijden op de Manderestraat in Vlissingen. De agenten gaven de man een stopteken maar deze gaf hier geen gehoor aan. De man vluchtte op zijn bromfiets, hij werd echter klemgereden op de Lannoystraat in Vlissingen.

- Advertentie -

Na onderzoek bleken de kentekenplaten van de bromfiets waar de 22-jarige man op reed gestolen te zijn. Ook beschikte de man niet over een rijbewijs en droeg tevens geen helm tijdens het rijden op de bromfiets.

De bromfiets is tijdelijk bij het politiebureau gestald voor verder onderzoek. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt getuigen valpartij
Volgend artikelVolgelingen ‘seksrabijn’ richten vernielingen aan in hotel
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.