Bromfietser met gestolen kentekenlaten probeert controle te omzeilen

VLISSINGEN – De politie heeft maandagmiddag een 22-jarige inwoner van Vlissingen op een bromfiets aangehouden. De kentekenplaten van het rijwiel bleken gestolen te zijn.

Agenten zagen de bromfietser omstreeks 16.30 uur rijden op de Manderestraat in Vlissingen. De agenten gaven de man een stopteken maar deze gaf hier geen gehoor aan. De man vluchtte op zijn bromfiets, hij werd echter klemgereden op de Lannoystraat in Vlissingen.

Na onderzoek bleken de kentekenplaten van de bromfiets waar de 22-jarige man op reed gestolen te zijn. Ook beschikte de man niet over een rijbewijs en droeg tevens geen helm tijdens het rijden op de bromfiets.

De bromfiets is tijdelijk bij het politiebureau gestald voor verder onderzoek. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Vorig artikelPolitie zoekt getuigen valpartij
Volgend artikelVolgelingen ‘seksrabijn’ richten vernielingen aan in hotel
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier