Volgelingen ‘seksrabijn’ richten vernielingen aan in hotel

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag hebben enkele volgelingen van de omstreden ‘seksrabijn’ vernielingen aangericht in hotel Arion op de Boulevard in Vlissingen.

Een grote groep van honderden orthodoxe joden troffen elkaar in het hotel. Na enkele vernielingen in het hotel zou de sfeer zijn omgeslagen. De politie, die ook met veel mankracht ter plaatse was gekomen, heeft de joden vervolgens uit het hotel gezet. Hierna stonden zij voor het hotel.

Even na 18.00 uur werden al enkele volgelingen opgehaald door een bus die deze naar hun verblijf zou brengen. Om half acht werd de laatste groep ook opgehaald en naar hun verblijfplaats op een vakantiepark in Heinkenszand gebracht. Hierna nam de politiemacht af omdat de rust weder was gekeerd.

Vorig artikelBromfietser met gestolen kentekenlaten probeert controle te omzeilen
Volgend artikelPolitie assisteert bij aanrijding in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier