Volgelingen ‘seksrabijn’ richten vernielingen aan in hotel

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag hebben enkele volgelingen van de omstreden ‘seksrabijn’ vernielingen aangericht in hotel Arion op de Boulevard in Vlissingen.

Een grote groep van honderden orthodoxe joden troffen elkaar in het hotel. Na enkele vernielingen in het hotel zou de sfeer zijn omgeslagen. De politie, die ook met veel mankracht ter plaatse was gekomen, heeft de joden vervolgens uit het hotel gezet. Hierna stonden zij voor het hotel.

- Advertentie -

Even na 18.00 uur werden al enkele volgelingen opgehaald door een bus die deze naar hun verblijf zou brengen. Om half acht werd de laatste groep ook opgehaald en naar hun verblijfplaats op een vakantiepark in Heinkenszand gebracht. Hierna nam de politiemacht af omdat de rust weder was gekeerd.

- Advertentie -
Vorig artikelBromfietser met gestolen kentekenlaten probeert controle te omzeilen
Volgend artikelPolitie assisteert bij aanrijding in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.