Politie assisteert bij aanrijding in Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Omstreeks 18.20 uur heeft er op de kruising van de Salvador Dalistraat met de President Rooseveltlaan in Vlissingen een kleine aanrijding plaatsgevonden.

Vanavond heeft er een kleine aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser. Omdat er mogelijk een slachtoffer was, werd er een ambulance met spoed ter plekke gevraagd. Na onderzoek bleek niemand gewond te zijn geraakt. Nadat de politie de verklaring had opgenomen van de automobilist mocht deze weer verder rijden. De fietser is door de politie meegenomen.

 

 

Vorig artikelVolgelingen ‘seksrabijn’ richten vernielingen aan in hotel
Volgend artikelBrandweer controleert dak na melding schoorsteenbrand
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier