Man (56) aangehouden op gestolen fiets

VLISSINGEN – De politie heeft dinsdagmorgen een 56-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden omdat hij op een gestolen fiets reed.

Agenten die in de buurt van de Commandoweg in Vlissingen reden, zagen omstreeks 10.30 uur een fietser rijden. De fiets bleek in februari 2014 te zijn gestolen. De man en de fiets zijn overgebracht naar het politiebureau.

De rechtmatige eigenaar van de fiets is in kennis gesteld. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt voor heling.

Vorig artikelBrandje in schuur Bossenburgh
Volgend artikelJongens (14 en 15) aangehouden in verband met beroving
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier