Man (56) aangehouden op gestolen fiets

VLISSINGEN – De politie heeft dinsdagmorgen een 56-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden omdat hij op een gestolen fiets reed.

Agenten die in de buurt van de Commandoweg in Vlissingen reden, zagen omstreeks 10.30 uur een fietser rijden. De fiets bleek in februari 2014 te zijn gestolen. De man en de fiets zijn overgebracht naar het politiebureau.

De rechtmatige eigenaar van de fiets is in kennis gesteld. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt voor heling.

Vorig artikelBrandje in schuur Bossenburgh
Volgend artikelJongens (14 en 15) aangehouden in verband met beroving
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier