Vrouw ernstig gewond na val van paard

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagmiddag zijn hulpdiensten groots uitgerukt voor een vrouw die van een paard gevallen was op het strand aan het eind van de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen.

De vrouw is rond 14.45 uur op het strand van haar paard gevallen en kwam op de stenen glooiing terecht. De hulpdiensten rukten groots uit met een ambulance, drie politievoertuigen, een strandjeep van de strandwacht en een 4×4 brandweervoertuig. Ook werd de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen, deze werd echter een half uur na alarmering afgemeld.

- Advertentie -

Omdat de ambulance niet op het stand kon komen werden speciale 4×4 voertuigen ter plaatse gevraagd. De brandweer heeft samen met omstanders het slachtoffer naar boven gedragen. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer vervolgens op de brancard in de ambulance gelegd.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer oefent met groot vermogen pomp
Volgend artikelBrandweer haalt kind van dak op basisschool Westerzicht
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Voorop gesteld dat ik dit niemand gun en ik hoop ook dat de ruiter in kwestie volledig zal herstellen. Maar……op hoog water, op een klein en behoorlijk vol strand(zelf gezien dat het druk was) , met loslopende honden enz enz waarom per sé met een paard het strand op ????

Reacties zijn gesloten.