Brandweer haalt kind van dak op basisschool Westerzicht

VLISSINGEN – De brandweer is vanmiddag omstreeks 16.00 uur uitgerukt voor een melding van een persoon op een dak. De het bleek te gaan om een kind dat op het dak van een basisschool in Westerzicht was geklommen.

De brandweer is ter plaats gegaan met de tankautospuit 4541 omdat deze nog bemand was van een vorige inzet op de Zwanenburg in Vlissingen. Het volgens getuigen ging het om een klein kind dat op het dak van de basisschool was geklommen en er vervolgens niet meer af durfde.

Nadat de brandweer het kind van deze nare ervaring had ontdaan konden zij weer terug naar de kazerne.

Vorig artikelVrouw ernstig gewond na val van paard
Volgend artikelVier personen aangehouden na schietpartij Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier