Losgekomen gevel verwoest garagebox

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de Visserstraat in Vlissingen is vanmiddag een deel van een gevel losgekomen. Het deel stortte op een naastgelegen garagebox, deze is geheel verwoest.

De brandweer kreeg omstreeks 16.10 uur de melding binnen. Een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig werden ter plaatse gestuurd. Even later werd ook de ladderwagen uit Middelburg ter plekke gevraagd. Vrijwel direct bleek dat niemand was bedolven onder het puin.

- Advertentie -

Omdat de kans bestond dat er nog instortingsgevaar was, werd door de hulpdiensten de verdere omgeving afgesloten. Brandweerlieden zijn per ladderwagen naar de hoek van de woning gegaan om de rest van het dak te inspecteren.

- Advertentie -
Vorig artikelIncident bedrijventerrein Denemarkenweg Ritthem
Volgend artikelGevaarlijke situatie door losgewaaid zonnescherm
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.