Losgekomen gevel verwoest garagebox

VLISSINGEN – In de Visserstraat in Vlissingen is vanmiddag een deel van een gevel losgekomen. Het deel stortte op een naastgelegen garagebox, deze is geheel verwoest.

De brandweer kreeg omstreeks 16.10 uur de melding binnen. Een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig werden ter plaatse gestuurd. Even later werd ook de ladderwagen uit Middelburg ter plekke gevraagd. Vrijwel direct bleek dat niemand was bedolven onder het puin.

Omdat de kans bestond dat er nog instortingsgevaar was, werd door de hulpdiensten de verdere omgeving afgesloten. Brandweerlieden zijn per ladderwagen naar de hoek van de woning gegaan om de rest van het dak te inspecteren.

Vorig artikelIncident bedrijventerrein Denemarkenweg Ritthem
Volgend artikelGevaarlijke situatie door losgewaaid zonnescherm
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier