Vier personen aanhouden, agenten raken gewond

- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdagmiddag zijn vier overlastgevende personen in de Aagje Dekenstraat aangehouden. Daarbij zijn twee agenten gewond geraakt.

Agenten worden omstreeks 11.30 uur door de meldkamer naar een verdachte situatie in de Aagje Dekenstraat gestuurd. Daar zien zij diverse bekende overlastgevende personen onder invloed van alcohol veel kabaal maken.

- Advertentie -

Als eerste wordt een 27-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij op straat aan het drinken is. De verdachte verzet zich hevig tegen zijn aanhouding en bijt daarbij een agente in haar arm. Tijdens deze aanhouding raakt een tweede overlastgevende man (54) door het dolle heen en rijdt met zijn scootmobiel in op de agenten. Ook mishandelt hij een medewerker van een nabijgelegen supermarkt. Daarnaast zijn nog een 32-jarige en een 45-jarige man aangehouden.

Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en ingesloten. Zij worden verdacht van drinken in het openbaar, verzet tegen aanhouding, diefstal uit supermarkt, mishandeling en belediging van agenten en overtreding van een gebiedsgebod. Twee personen zitten nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer met spoed naar zorgboulevard voor brandgerucht
Volgend artikelTraumahelikopter opgeroepen voor melding Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.