Vier personen aanhouden, agenten raken gewond

VLISSINGEN – Woensdagmiddag zijn vier overlastgevende personen in de Aagje Dekenstraat aangehouden. Daarbij zijn twee agenten gewond geraakt.

Agenten worden omstreeks 11.30 uur door de meldkamer naar een verdachte situatie in de Aagje Dekenstraat gestuurd. Daar zien zij diverse bekende overlastgevende personen onder invloed van alcohol veel kabaal maken.

Als eerste wordt een 27-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij op straat aan het drinken is. De verdachte verzet zich hevig tegen zijn aanhouding en bijt daarbij een agente in haar arm. Tijdens deze aanhouding raakt een tweede overlastgevende man (54) door het dolle heen en rijdt met zijn scootmobiel in op de agenten. Ook mishandelt hij een medewerker van een nabijgelegen supermarkt. Daarnaast zijn nog een 32-jarige en een 45-jarige man aangehouden.

Alle verdachten zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en ingesloten. Zij worden verdacht van drinken in het openbaar, verzet tegen aanhouding, diefstal uit supermarkt, mishandeling en belediging van agenten en overtreding van een gebiedsgebod. Twee personen zitten nog vast.

Vorig artikelBrandweer met spoed naar zorgboulevard voor brandgerucht
Volgend artikelTraumahelikopter opgeroepen voor melding Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier