Traumahelikopter opgeroepen voor melding Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Vanochtend is de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen voor een melding aan de Kroonjuweel in Oost-Souburg. Ook twee ambulanceteams werden met spoed ter plaatste gestuurd.

Om 09.51 uur werd de eerste ambulance ter plaatse gevraagd. Even later volgende nog een melding voor een andere ambulance, kort op deze melding volgde een oproep voor de traumahelikopter uit Nijmegen.

De patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis is Goes gebracht. Hier werd vervolgens de traumahelikopter, omdat bij de landing altijd brandweer stand-by moet staan werden ook deze opgeroepen. Al snel werd de helikopter gecanceld en kon de brandweer inrukken.

Over de toestand van de patiënt is nog niets bekend.

 

Vorig artikelVier personen aanhouden, agenten raken gewond
Volgend artikelBrandweer redt twee personen uit brandend huis
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier