Traumahelikopter opgeroepen voor melding Oost-Souburg

- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Vanochtend is de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen voor een melding aan de Kroonjuweel in Oost-Souburg. Ook twee ambulanceteams werden met spoed ter plaatste gestuurd.

Om 09.51 uur werd de eerste ambulance ter plaatse gevraagd. Even later volgende nog een melding voor een andere ambulance, kort op deze melding volgde een oproep voor de traumahelikopter uit Nijmegen.

- ADVERTENTIE -

De patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis is Goes gebracht. Hier werd vervolgens de traumahelikopter, omdat bij de landing altijd brandweer stand-by moet staan werden ook deze opgeroepen. Al snel werd de helikopter gecanceld en kon de brandweer inrukken.

Over de toestand van de patiënt is nog niets bekend.

 

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier