Traumahelikopter opgeroepen voor melding Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vanochtend is de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen voor een melding aan de Kroonjuweel in Oost-Souburg. Ook twee ambulanceteams werden met spoed ter plaatste gestuurd.

Om 09.51 uur werd de eerste ambulance ter plaatse gevraagd. Even later volgende nog een melding voor een andere ambulance, kort op deze melding volgde een oproep voor de traumahelikopter uit Nijmegen.

- Advertentie -

De patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis is Goes gebracht. Hier werd vervolgens de traumahelikopter, omdat bij de landing altijd brandweer stand-by moet staan werden ook deze opgeroepen. Al snel werd de helikopter gecanceld en kon de brandweer inrukken.

Over de toestand van de patiënt is nog niets bekend.

 

- Advertentie -
Vorig artikelVier personen aanhouden, agenten raken gewond
Volgend artikelBrandweer redt twee personen uit brandend huis
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.