Man aangehouden met inbrekerswerktuigen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Agenten hebben afgelopen nacht op de Aagje Dekenstraat omstreeks 00.20 uur tijdens een controle van de auto van een 21-jarige Middelburger inbrekerswerktuigen zoals een koevoet en een schroevendraaier aangetroffen. Hierop werd de Middelburger, een bekende van de politie, aangehouden ter zake de APV.

De 20-jarige bijrijder, eveneens uit Middelburg werd ook aangehouden omdat hij de aanhouding van de 21-jarige verdachte belemmerde. Hij vond het kennelijk ook nog nodig om tijdens het transport een van de dienders te beledigen.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelMan aangehouden na vernielen ruit
Volgend artikelStrandwacht oefent met helikopter
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).