Man aangehouden met inbrekerswerktuigen

VLISSINGEN – Agenten hebben afgelopen nacht op de Aagje Dekenstraat omstreeks 00.20 uur tijdens een controle van de auto van een 21-jarige Middelburger inbrekerswerktuigen zoals een koevoet en een schroevendraaier aangetroffen. Hierop werd de Middelburger, een bekende van de politie, aangehouden ter zake de APV.

De 20-jarige bijrijder, eveneens uit Middelburg werd ook aangehouden omdat hij de aanhouding van de 21-jarige verdachte belemmerde. Hij vond het kennelijk ook nog nodig om tijdens het transport een van de dienders te beledigen.

Vorig artikelMan aangehouden na vernielen ruit
Volgend artikelStrandwacht oefent met helikopter
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier