Strandwacht oefent met helikopter

- Advertentie -

VLISSINGEN – Maandagmiddag heeft de strandwacht van Vlissingen voor de kust van Vlissingen geoefend.

Rond 14:30 zijn leden van de strandwacht met een reddingsvlot een reddingsboot en een jetski de Westerschelde opgegaan om te oefenen met Noordzee Helikopters Vlaanderen (NHV). De oefening was om de mensen van het vlot in de helikopter te krijgen. 1 lid van de strandwacht werd uit het water gevist en de andere 2 uit het reddingsvlot getakeld waarna de helikopter een rondje heeft gevolgen en de mensen terug op het vlot heeft afgezet waarna ze met behulp van de reddingsboot naar het strand zijn gebracht.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelMan aangehouden met inbrekerswerktuigen
Volgend artikelPersoon zwaargewond na val van trap
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).