Persoon zwaargewond na val van trap

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Maandagavond zijn hulpdiensten uitgerukt voor ongeval in een woning aan de Irislaan in Vlissingen.

Rond 19:30 werd er een ambulance naar het adres gestuurd en zo’n 8 minuten later werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd. De verkeerspolitie had het Baskensburgplein afgezet zodat de helikopter kon landen, met een politie busje zijn de MMT-arts en verpleegkundige opgehaald en naar de woning gebracht waar het slachtoffer is gestabiliseerd. Even later werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis in Goes is overgebracht onder begeleiding van de MMT-arts. De verpleegkundige is teruggebracht naar de helikopter en hij met de piloot naar het ziekenhuis is gevlogen om de arts op te halen. Ook mocht er een agent van de verkeerspolitie meevliegen in de traumahelikopter naar Goes waarna hij is opgehaald door zijn collega.

- ADVERTENTIE -

Volgens omstanders had de vrouw een hoofdwond opgelopen nadat ze van de trap was gevallen.

- ADVERTENTIE -