Gewonde na botsing met 3 auto’s

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Dinsdagmiddag zijn hulpdiensten uitgerukt voor een ongeval met 3 voertuigen op de Sloeweg in Vlissingen.

Om 19:00 uur kreeg de meldkamer een melding binnen van een ongeval aan de President Rooseveltlaan ter hoogte van de Shell in Vlissingen. Toen hulpdiensten aankwamen op de president Rooseveltlaan bleek daar niks te zijn dus zijn ze gaan zoeken naar de juiste locatie. Na enige tijd zoeken hadden ze het ongeval gevonden op de Sloeweg waar er drie auto’s op elkaar waren geklapt. Er bleek één persoon lichtgewond te zijn geraakt. Nadat ze was gestabiliseerd werd ze per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s geborgen.

- ADVERTENTIE -

Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

- ADVERTENTIE -