Man met inbrekerswerktuigen aangehouden

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Agenten hebben aan de Wagenaarstraat een 32-jarige Vlissinger aangehouden. De politie had kort voor zijn aanhouding een melding gehad dat een persoon zich verdacht gedroeg in de buurt van een nabijgelegen bouwterrein.

De dienders kwamen de man net na middernacht tegen op de Wagenaarstraat. Hij voldeed aan het signalement dat de melder had doorgegeven. De man werd aangesproken en de agenten vroegen om zijn identiteitspapieren. De verdachte gaf aan deze niet bij zich te hebben. Daarop werd hij gefouilleerd. De man bleek een breekijzer, zaklamp en mes op zak te hebben. De Vlissinger is vervolgens aangehouden en vastgezet.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier