Vrouw gewond na ongeval

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Donderdagmiddag is een vrouw gewond geraakt na een auto ongeluk op de Dishoekseweg in Koudekerke.

Rond 16:50 werd er een ambulance naar het ongeval en even later de brandweer voor een ”voertuigbrand” de politie arriveerde na enige tijd gevolgd door de brandweer en meer politie eenheden. Eenmaal ter plaatse bleek een vrouw de controle van haar voertuig te zijn verloren en daardoor tegen de bosjes aan te zijn gekomen en via de bosjes tegen een boom naast de andere weghelft. De brandweer heeft het slachtoffer gestabiliseerd totdat er na enige tijd een rapid responder arriveerde en enige tijd daarna een ambulance. waarna het slachtoffer zonder spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig geborgen

- Advertentie -

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelMan met inbrekerswerktuigen aangehouden
Volgend artikelTraumahelikopter voor melding
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).