Traumahelikopter voor melding

- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdagavond zijn hulpdiensten uitgerukt voor een melding in een woning aan de Kasteelstraat in Vlissingen.

Rond 22:20 werd de eerste ambulance naar het adres gestuurd en om 22:28 werd de Rotterdamse traumahelikopter ook opgeroepen. Ook waren er twee politievoertuigen ter plaatse en een andere ambulance. Zo’n 10 minuten nadat de helikopter is gepiept werd hij afgemeld en kon hij terug naar de basis in Rotterdam. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

- Advertentie -

Wat er zich precies heeft afgespeeld is onbekend.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond na ongeval
Volgend artikelPolitiehond speurt inbreker op
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).