Skeeler beroofd van telefoon Vlissingen

VLISSINGEN – Een 22-jarige man uit Middelburg is zondagavond 10 mei slachtoffer geworden van een beroving. Hij raakte zijn telefoon kwijt.

De man was rond 20.00 uur aan het skeeleren op het Bossenburghpad. In het tunneltje bij voor Westerzicht kwam hij drie jongens tegen. Een van de jongens zette zijn fiets voor het slachtoffer. De skeeler botste tegen de jongen op en beide vielen. De jongens wilde geld hebben. Een andere jongen gaf het slachtoffer een trap en hij werd geslagen. De benadeelde heeft zijn telefoon af moeten geven en wist te ontkomen.

Het gaat om een jongeman, vermoedelijk van Antiliaanse afkomst, van ongeveer 18 jaar. Hij is ongeveer 1 m 70 lang, normaal postuur en droeg een petje. De tweede jongeman is ongeveer 17 jaar, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Ongeveer 1 m 60 lang, normaal postuur. Hij droeg een donkere trui. Van de derde dader kon de benadeelde geen signalement geven.

Heeft u rond het tijdstip van de beroving iets verdachts gezien of heeft u informatie voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Vorig artikelGevaarlijk rijgedrag op Vlissingse Boulevard
Volgend artikelJongen beroofd van fiets, politie zoekt getuigen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier