Man met gestolen Iphone aangehouden dankzij volgapp

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Zondagavond heeft de politie aan de Productweg in Vlissingen een man aangehouden met een gestolen Iphone. De politie kwam hem op het spoor door een volgapp op het gesloten toestel.

De politiemeldkamer kreeg rond 19.30 uur een melding dat de eigenaar van een gestolen Iphone het apparaat via de volgapp had getraceerd. De smartphone was begin mei bij een woninginbraak in de Wilhelmina Druckerlaan gestolen. Het gestolen apparaat werd in Oost-Souburg waargenomen.

- ADVERTENTIE -

De politie deed verder onderzoek en zag dat de smartphone zich richting Vlissingen verplaatste. Agenten gingen rond 21.00 uur naar binnen in een pand aan de Productweg. Ze zagen nog net dat een jongeman een smartphone probeerde te verstoppen. Op dat moment werd door de politiemeldkamer een signaal afgegeven op de gestolen Iphone, waardoor de jongeman door de mand viel. Hij werd aangehouden. Het gaat om een 18-jarige jongeman uit Oost-Souburg. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar is hij ingesloten en zal maandag worden verhoord.

Zie ook:

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier