Slapende man aangehouden in verduisterde personenauto

VLISSINGEN – In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een 24-jarige man aangehouden op de Zwanenburgseweg in Vlissingen. Hij sliep in een verduisterde personenauto.

Rond 01.15 uur troffen agenten op de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg een auto aan waarin een man lag te slapen. Toen de agenten het voertuig natrokken bleek deze was verduisterd op 22 mei jl. De eigenaar is afkomstig uit Heerhugowaard.

In de auto troffen agenten de 24-jarige man, afkomstig uit het Noord-Hollandse Middenmeer. De 24-jarige man was niet in het bezit van een rijbewijs.

De man werd  voor verder onderzoek aangehouden en ingesloten in een cel op het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. De 24-jarige man wordt maandag gehoord. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

 

Vorig artikelMan gewond na val met scootmobiel
Volgend artikelOverheid zendt NL-Alert controlebericht uit
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier