Slapende man aangehouden in verduisterde personenauto

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een 24-jarige man aangehouden op de Zwanenburgseweg in Vlissingen. Hij sliep in een verduisterde personenauto.

Rond 01.15 uur troffen agenten op de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg een auto aan waarin een man lag te slapen. Toen de agenten het voertuig natrokken bleek deze was verduisterd op 22 mei jl. De eigenaar is afkomstig uit Heerhugowaard.

- Advertentie -

In de auto troffen agenten de 24-jarige man, afkomstig uit het Noord-Hollandse Middenmeer. De 24-jarige man was niet in het bezit van een rijbewijs.

De man werd  voor verder onderzoek aangehouden en ingesloten in een cel op het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. De 24-jarige man wordt maandag gehoord. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept.

 

- Advertentie -
Vorig artikelMan gewond na val met scootmobiel
Volgend artikelOverheid zendt NL-Alert controlebericht uit
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.