Man bedreigt agenten met boormachine in Vlissingen

VLISSINGEN – Een 41-jarige Vlissinger is woensdag 27 mei rond 1.45 uur aangehouden. Hij bedreigde agenten met, wat achteraf, een boormachine bleek te zijn. In eerste instantie dachten agenten een automatisch wapen te zien.

Agenten zagen de man op de Scheldestraat lopen in gezelschap van nog twee andere mannen. Toen ze het drietal naderde leek het erop alsof de verdachte een automatisch vuurwapen op de dienders richtte. Ze sloegen met hun dienstauto de Glacisstraat in en waarschuwde andere collega’s. Uiteindelijk bleek de man een accuboormachine bij zich te hebben.

De agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging. De Vlissinger is aangehouden en ingesloten.

Vorig artikelOverheid zendt NL-Alert controlebericht uit
Volgend artikelBrandweer oefent bij Omroep Zeeland
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier