Oudere mensen slachtoffer van Vlissingse oplichtster

- Advertentie -

VLISSINGEN- Bij de politie zijn afgelopen maanden door een zestal personen aangiftes gedaan van oplichting en diefstal van geld door een 42-jarige vrouw uit Vlissingen. De politie zoekt meer gedupeerden.

De vrouw heeft het met name gemunt op oudere mensen. Tegen hen vertelt zij een zielig verhaal over gebrek aan geld. Zij kan daardoor bijvoorbeeld geen boodschappen doen of haar zieke stervende vader bezoeken. Vervolgens leent zij een geldbedrag van haar slachtoffers met de belofte dit zo snel mogelijk terug te betalen. In het begin doet zij dat ook, maar vraagt vervolgens telkens grotere bedragen te leen die zij gedeeltelijk of helemaal niet terugbetaald.

- Advertentie -

Ondanks haar gedrag weet zij met een vlotte babbel telkens weer bij haar slachtoffers binnen te komen en leent niet alleen geld, maar steelt ook stiekem. De vrouw opereert voornamelijk in de binnenstad van Vlissingen.

Inmiddels is een onderzoek gestart naar het reilen en zeilen van deze vrouw. Vermoedelijk heeft zij meer mensen gedupeerd dan de zes aangevers. Om een stevige zaak neer te leggen bij de officier van justitie wordt gezocht naar andere slachtoffers. Bent u ook opgelicht door deze vrouw? Meld u zich dan via 0900 8844 of kom langs op het bureau aan de Breestraat 15.

- Advertentie -
Vorig artikelFlink kampvuur Koudekerke, brandweer rukt uit
Volgend artikelBootje in grote problemen op Westerschelde bij Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.