Oudere mensen slachtoffer van Vlissingse oplichtster

VLISSINGEN- Bij de politie zijn afgelopen maanden door een zestal personen aangiftes gedaan van oplichting en diefstal van geld door een 42-jarige vrouw uit Vlissingen. De politie zoekt meer gedupeerden.

De vrouw heeft het met name gemunt op oudere mensen. Tegen hen vertelt zij een zielig verhaal over gebrek aan geld. Zij kan daardoor bijvoorbeeld geen boodschappen doen of haar zieke stervende vader bezoeken. Vervolgens leent zij een geldbedrag van haar slachtoffers met de belofte dit zo snel mogelijk terug te betalen. In het begin doet zij dat ook, maar vraagt vervolgens telkens grotere bedragen te leen die zij gedeeltelijk of helemaal niet terugbetaald.

Ondanks haar gedrag weet zij met een vlotte babbel telkens weer bij haar slachtoffers binnen te komen en leent niet alleen geld, maar steelt ook stiekem. De vrouw opereert voornamelijk in de binnenstad van Vlissingen.

Inmiddels is een onderzoek gestart naar het reilen en zeilen van deze vrouw. Vermoedelijk heeft zij meer mensen gedupeerd dan de zes aangevers. Om een stevige zaak neer te leggen bij de officier van justitie wordt gezocht naar andere slachtoffers. Bent u ook opgelicht door deze vrouw? Meld u zich dan via 0900 8844 of kom langs op het bureau aan de Breestraat 15.

Vorig artikelFlink kampvuur Koudekerke, brandweer rukt uit
Volgend artikelBootje in grote problemen op Westerschelde bij Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier