Gemeente doet aangifte vanwege uitspraken omkoopbaarheid

- Advertentie -

VLISSINGEN – Deze week heeft de gemeente Vlissingen aangifte gedaan tegen Marinus Dijkhuizen van Rederij Dijkhuizen. Volgens de gemeente zou Dijkhuizen uitingen hebben gedaan waarin hij een ambtenaren en de gemeente van omkoopbaarheid beticht.

De rederij heeft anderhalf jaar geleden een vergunning aangevraagd voor een ligplaats in de binnenhaven van Vlissingen. Dit om rondvaarten te kunnen organiseren op de Westerschelde.

- Advertentie -

Echter heeft de rederij de vergunning nog niet binnen. De mede-eigenaar Marinus Dijkhuizen deed hier zijn beklacht over in de media.

De gemeente Vlissingen heeft Dijkhuizen gevraagd of hij afstand wil nemen van zijn opvattingen, dit heeft hij echter niet gedaan. Het dagelijks gemeentebestuur doet dan ook aangifte van de beschuldigen die Dijkhuizen uitte.

Volgens de gemeente worden dit soort beschuldigen niet geaccepteerd.

- Advertentie -
Vorig artikelContainerbrand in Vlissingen
Volgend artikelDrugdealer op heterdaad betrapt door politie
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.