Vlissinger raakt rijbewijs kwijt na doorrijden bij aanrijding

VLISSINGEN – Woensdagmiddag is een 57-jarige Vlissinger zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij was weggereden bij een aanrijding.

De eigenaresse van de beschadigde auto meldde zich op het politiebureau met het verhaal dat een onbekende tegen haar auto was gereden die op de Hellingbaan geparkeerd stond.

De agenten kregen van Duitse toeristen een briefje met het kenteken van de onbekende persoon die tegen de auto van de vrouw was gereden.

De agenten stelde meteen een onderzoek in, na het natrekken van het kenteken kwamen zij uit bij een 57-jarige Vlissinger. De auto van de Vlissinger was beschadigd en rook van binnen naar alcohol.

De man gaf toe dat hij een aanrijding had gehad maar hij zag bij de tegenpartij geen schade, vervolgens was hij doorgereden.

De politie heeft het rijbewijs van de Vlissinger voorlopig ingenomen.

Vorig artikelBrandweer hijst patiënt uit woning
Volgend artikelInbreker breekt in in Vlissingse frietzaak
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier