Inbreker breekt in in Vlissingse frietzaak

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – In de nacht van woensdag op donderdag is een inbreker aangehouden op een dak van een woning in de Hobeinstraat in Vlissingen. Even daarvoor had hij ingebroken bij een frietzaak aan de Paul Krugerstaat.

De politie kreeg omstreeks 04.00 uur een melding binnen van een inbraak bij een friettent aan de Paul Krugerstaat in Vlissingen. Toen de agenten aankwamen bleek de inbreker al te zijn gevlucht via een nooddeur op de 1e verdieping. De inbreker was vertrokken zonder enige buit.

- ADVERTENTIE -

Na een korte zoektocht troffen agenten de inbreker, een 45-jarige man uit de gemeente Vlissingen aan op een plat dak van een woning in de Hobeinstraat in Vlissingen.

De Vlissinger is aangehouden en vastgezet. Hij heeft de inbraak bekend. De 45-jarige inbreker stond echter nog gesignaleerd voor twee vonnissen. Hij moet of nog 12 dagen zitten of 688 euro betalen.

- ADVERTENTIE -