Inbreker breekt in in Vlissingse frietzaak

VLISSINGEN – In de nacht van woensdag op donderdag is een inbreker aangehouden op een dak van een woning in de Hobeinstraat in Vlissingen. Even daarvoor had hij ingebroken bij een frietzaak aan de Paul Krugerstaat.

De politie kreeg omstreeks 04.00 uur een melding binnen van een inbraak bij een friettent aan de Paul Krugerstaat in Vlissingen. Toen de agenten aankwamen bleek de inbreker al te zijn gevlucht via een nooddeur op de 1e verdieping. De inbreker was vertrokken zonder enige buit.

Na een korte zoektocht troffen agenten de inbreker, een 45-jarige man uit de gemeente Vlissingen aan op een plat dak van een woning in de Hobeinstraat in Vlissingen.

De Vlissinger is aangehouden en vastgezet. Hij heeft de inbraak bekend. De 45-jarige inbreker stond echter nog gesignaleerd voor twee vonnissen. Hij moet of nog 12 dagen zitten of 688 euro betalen.

Vorig artikelVlissinger raakt rijbewijs kwijt na doorrijden bij aanrijding
Volgend artikelMan lichtgewond bij binnenbrand in flatwoning
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier