Man lichtgewond bij binnenbrand in flatwoning

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Rond 18.00 uur is er brand uitgebroken in een flatwoning aan het Van Houtenplein in Vlissingen. Een persoon raakte lichtgewond.

Rond 18.00 uur brak er brand uit in een flatwoning aan het Van Houtenplein in Vlissingen. Omdat er vrijwel direct werd opgeschaald naar middelbrand werden twee tankautospuiten, een hoogwerker en een ladderwagen met spoed ter plaatse gestuurd.

- ADVERTENTIE -

Omdat er nog iemand in het pand aanwezig was die mogelijk gewond was werden ook twee ambulances en een traumahelikopter ter plaats gestuurd. Toen het slachtoffer vanaf zijn balkon door middel van de hoogwerker naar beneden werd gehaald, kon het ambulancepersoneel hem onderzoeken. Zijn verwondingen bleken mee te vallen, de opgeroepen traumahelikopter werd gecanceld.

Omstreeks 18.30 uur gaf de brandweer het sein brandmeester. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Verschillende instanties zijn ingeschakeld voor afhandeling van de schade.

- ADVERTENTIE -