Scooterrijder gewond na ongeval Spuistraat Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is een scooterrijder lichtgewond geraakt nadat hij op de Spuistraat in Vlissingen ten val kwam.

Rond tien over half negen werd er een ambulance met spoed naar de Spuistraat in Vlissingen gestuurd. Volgens de politie betrof het een ongeval wegvervoer letsel. Vermoedelijk is de jongeman met zijn scooter ten val geraakt, wat de oorzaak hiervan is, is niet duidelijk.

De scooterrijder bleek last te hebben van zijn voet. Nadat hij door het ambulancepersoneel is onderzocht, werd duidelijk dat zijn verwoningen meevielen. De jongen is door de politie meegenomen en vermoedelijk thuisgebracht.

Vorig artikelMan van ongeveer 30 jaar vermist
Volgend artikelVlissingse strandwacht redt vier kinderen uit zee
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier