Man van ongeveer 30 jaar vermist

RITTHEM – Burgernet Zeeland heeft zojuist een oproep verspreid in verband met de vermissing van een man.

De man is volgens Burgernet ongeveer 30 jaar oud. Heeft lichte ogen en draagt een zilverkleurige ring in het oor.

Ook rijdt hij op een fiets met een steun aan het stuur. Burgernet Zeeland vraagt mensen die tips hebben, contact op te nemen door te bellen met het alarmnummer 112.

Vorig artikelMotorrijder ten val na achtervolging met politie
Volgend artikelScooterrijder gewond na ongeval Spuistraat Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier